PAASMENU
Zaterdag 30/3, zondag 31/3 (open van 11u), maandag 1/4Asperges op z'n Vlaams
Entrecôte 'Charolais'
Sla / frietjes / saus naar keuze
Dame Blanche
of
Irish Coffee
56 €,- | |
Asperges op z'n Vlaams
Entrecôte 'Charolais'
Sla / frietjes / saus naar keuze
Dame Blanche
of
Irish Coffee
56 €,- | |
Tartaar van rode biet
Geitenkaas 'Keiems Bloempje' / waterkers
Rode poon
Butternut / noodles van ui
Kippenoester "Sot l'y laisse"
Broccoli / gember
Entrecôte 'Charolais'
Portobello / paksoi / wedgets
Kaasbordje met toebehoren
Kaas en Co
€ 9 suppl. ipv dessert
€ 16 suppl als extra gang
Nagerecht
4 gangen: |
62 €,- |
(Keuze tussen rode poon of sot l'y laisse) |
|
Aangepaste wijnen (3 glazen): |
25 €,- |
5 gangen: |
78 €,- |
Aangepaste wijnen (4 glazen): |
32 €,- |
Donderdag 1 en vrijdag 2 februari 2024:
Scampi diabolique
**
Choucroute / spek / rookworst
**
Nagerecht
Donderdag 7 en vrijdag 8 maart 2024:
Italiaanse groente quiche
**
Gebakken rog / kappers
**
Nagerecht
Donderdag 4 en vrijdag 5 april 2024:
Vichysoisse / gebrande wijting
**
Gegrilde côte à l’os / bearnaise
**
Nagerecht
Donderdag 2 en vrijdag 3 mei 2024:
Asperges à la Flamande
**
Varkenshaasje / mosterdsaus
**
Nagerecht
30 €,- | |
Enkel op reservatie |
Aperitiefhapjes
1/2 kreeft op zijn mooist
Pootjes in eigen nat
1/2 kreeft in de oven gegaard met kruidenboter
Nagerecht van de Chef
95 €,- | |
Op bestelling (min 24u op voorhand) |
|
TAKE AWAY |
86 €,- |
min 24u op voorhand bestellen |