Geef een etentje
cadeau!

Menu

van 11 januari tem 25 februari
Vintage Decoration Ornaments

Filodeeg / kruiden
Avocado / gedroogde tomaatjes / kaffir limoen

Skrei
Schorseneren / wasabi / kokosroom

Varkenswang 'Iberico'
Rode wijn / spinazie

Parelhoen
Boerenkool / kastanje

Kaasbordje met toebehoren
Kaasatelier "Kaas en Co"      € 9 suppl. ipv nagerecht
                                           € 16 suppl. als extra gang

Nagerecht

Menu 4 gangen

62 €,-

(keuze tussen skrei en varkenswang)

Aangepaste wijnen (3)

25 €,-

Menu 5 gangen 

78 €,-

Aangepaste wijnen (4)

32 €,-

Menu van 29 febr tem 14 april

Vintage Decoration Ornaments

Tartaar van rode biet
Geitenkaas 'Keiems Bloempje' / waterkers

Rode poon
Butternut / noodles van ui 

Kippenoester "Sot l'y laisse"
Broccoli / gember

Entrecôte 'Charolais'
Portobello / paksoi / wedgets 

Kaasbordje met toebehoren
Kaas en Co

€ 9 suppl. ipv dessert
€ 16 suppl als extra gang

Nagerecht

4 gangen:

62 €,-

(Keuze tussen rode poon of sot l'y laisse)

Aangepaste wijnen (3 glazen):

25 €,-

5 gangen: 

78 €,-

Aangepaste wijnen (4 glazen):

32 €,-

Seniorenmenu's

Eerste donderdag en vrijdag van de maand
Vintage Decoration Ornaments

 

Donderdag 1 en vrijdag 2 februari 2024:

Scampi diabolique
**
Choucroute / spek / rookworst
**
Nagerecht

 

Donderdag 7 en vrijdag 8 maart 2024:
Italiaanse groente quiche
**
Gebakken rog / kappers
**
Nagerecht

Donderdag 4 en vrijdag 5 april 2024:
Vichysoisse / gebrande wijting
**
Gegrilde côte à l’os / bearnaise
**
Nagerecht

Donderdag 2 en vrijdag 3 mei 2024:
Asperges à la Flamande
**
Varkenshaasje / mosterdsaus
**
Nagerecht

 

30 €,-

Enkel op reservatie

kreeftenmenu

(enkel op bestelling)
Vintage Decoration Ornaments

Aperitiefhapjes

1/2 kreeft op zijn mooist

Pootjes in eigen nat

1/2 kreeft in de oven gegaard met kruidenboter

Nagerecht van de Chef

95 €,-

Op bestelling (min 24u op voorhand)

TAKE AWAY 

86 €,-

min 24u op voorhand bestellen

TAKE AWAY

VALENTIJN
Vintage Decoration Ornaments

- Bestellen voor maandag 12 februari

- Afhalen op woensdag 14 februari tussen 16u en 18u

  • Oostendse oesters                                                                          € 3 st
  • Luxe tapas: oester, garnalen, wulken, kreukels, kokkels                   € 26 2p
  • 1/2 kreeft Belle-Vue      per 2 pers                                                   € 30 pp
  • 1/2 kreeft kruidenboter per 2 pers                                                   € 30 pp
  • Vissoep / rouille / gemalen kaas / toast                                            € 18/L
  • Garnaalroomsoep ‘Bisque’                                                               € 18/L
  • 1/1 kreeft Belle-Vue aardappelsalade                                               € 59
  • 1/1 kreeft kruidenboter / pasta                                                       € 59
  • Plateau fruits de mer         vanaf 2 pers                                           € 57pp
       ½ kreeft, oesters, kreukels, kokkels, wulken, garnalen
  • Gegrilde côte à l’os ‘Limousin’                                                       € 78 2p
                    saus / salade / aardappel in de schil
  • Valentijns nagerecht                                                                       € 11
               witte chocolade / framboos