Geef een etentje
cadeau!

Menu van 29 augustus tem 13 okt '24

U kunt kiezen 3 gangen (zonder * en **), 4 gangen (zonder **) of 5 gangen
Vintage Decoration Ornaments

Ceviche van schartong
maïs / tomaat

Canneloni ossenstaart*
bloemkool

Filet van pladijs / handgepelde garnalen**
spinazie / venkel / karnemelk

Filet van eend
kastanjecroûte / rode kool

Nagerecht

Kaasbordje met toebehoren
Kaas en Co

€ 9 suppl. ipv dessert
€ 16 suppl als extra gang

3 gangen:

56 €,-

Aangepaste wijnen (2): € 16

4 gangen:

65 €,-

Aangepaste wijnen (3): € 25

5 gangen: 

79 €,-

Aangepaste wijnen (4): € 32

Zeevruchten menu

Vrij 20 - za 21 - zon 22 september
Vintage Decoration Ornaments

Hapje:

Oostendse oester natuur
Kruidige kreukels & wulken
Kokkels

Ceviche van Sint-Jacobsvruchten
citrus / vadouvan / mosterdzaad

Scheermessen
gerookte rode ui / zeegroenten / amandel

Langoustine
salsaverde daslook / beurre blanc

Tom kha kai mosselen

1/2 kreeft "Armoricaine"

Nagerecht

Menu aan 

85 €,-

Aangepaste wijnen (5)

35 €,-

Seniorenmenu's

Eerste donderdag en vrijdag van de maand
Vintage Decoration Ornaments

 

 Donderdag 4 en vrijdag 5 juli '24:

 Hollandse maatjes
**
Huisgemaakte schnitzel / provençale
**
Nagerecht

Donderdag 1 en vrijdag 2 augustus '24:

 Gegratineerde mosselen / rozemarijn / look
**
Speenvarken / Cross & Blackwell
**
Nagerecht

Donderdag 5 en vrijdag 6 september '24:

Rodenbach spekkroket
**
Pladijsfilet / preistoemp / hazelnootboter
**
Nagerecht

Donderdag 3 en vrijdag 4 oktober 2024:

Bloemkoolroomsoep / gerookte forel
**
Melkvarken / paksoi
**
Nagerecht 

 

30 €,-

Enkel op reservatie

kreeftenmenu

(enkel op bestelling)
Vintage Decoration Ornaments

Aperitiefhapjes

1/2 kreeft op zijn mooist

Pootjes in eigen nat

1/2 kreeft in de oven gegaard met kruidenboter

Nagerecht van de Chef

95 €,-

Op bestelling (min 24u op voorhand)

TAKE AWAY 

86 €,-

min 24u op voorhand bestellen