Voorgerechten
-
Oostendse oesters "natuur"
-
Ambachtelijke garnaalkroketten (2st)
-
Kalfstartaar
-
Scampi van het huis
-
Bourgondische vissoep
-
1/2 Babykreeft 'à la nage'
-
Gebakken zeewolf
-
Stoofpotje van wijngaardslakken
-
Ambachtelijke kaaskroketten
-
Parelhoen
-
Vol au vent 'de luxe'
-
Gegrilde filet puur "Limousin"
-
Gegrilde rib eye "Uruguay"
-
Côte à l'os (Gegrild) "Limousin"
-
Sauzen te kiezen bij: Côte à l'os / Filet puur / Ribeye
-
Fazantkroketten
Visgerechten
-
Gebakken sliptongen « Meunière » 3st
-
Gebakken zeewolf
-
Babykreeft (+- 400gr)
-
Scampi van het huis
-
Ambachtelijke garnaalkroketten 3st