Geef een etentje
cadeau!

Spijskaart

Voorgerechten

  • Oostendse oesters "natuur"
  • Ambachtelijke garnaalkroketten (2st)
  • Kalfstartaar
  • Scampi van het huis
  • Bourgondische vissoep
  • 1/2 Babykreeft 'à la nage'
  • Gebakken zeewolf
  • Stoofpotje van wijngaardslakken
  • Ambachtelijke kaaskroketten

  • Parelhoen
  • Vol au vent 'de luxe'
  • Gegrilde filet puur "Limousin"
  • Gegrilde rib eye "Uruguay"
  • Côte à l'os (Gegrild) "Limousin"
  • Sauzen te kiezen bij: Côte à l'os / Filet puur / Ribeye
  • Fazantkroketten

Visgerechten

  • Gebakken sliptongen « Meunière » 3st
  • Gebakken zeewolf
  • Babykreeft (+- 400gr)
  • Scampi van het huis
  • Ambachtelijke garnaalkroketten 3st