Voorgerechten
- 
                                Oostendse oesters "natuur"
- 
                                Ambachtelijke garnaalkroketten (2st)
- 
                                Schelvis
- 
                                Scampi van het huis
- 
                                Sint-Jacobsvruchten
- 
                                Terrine van Bekegemse foie gras
- 
                                Ambachtelijke kaaskroketten
- 
                                Ambachtelijke everzwijnkroketten
- 
                                Filet van jong everzwijn
- 
                                Vol au vent 'de luxe'
- 
                                Gegrilde filet puur "Limousin"
- 
                                Gegrilde rib eye "Uruguay"
- 
                                Côte à l'os (Gegrild) "Limousin"
- 
                                Sauzen te kiezen bij: Côte à l'os / Filet puur / Ribeye
- 
                                Fazantkroketten
Visgerechten
- 
                                Gebakken sliptongen « Meunière » 3st
- 
                                Schelvis
- 
                                Roggevleugel 'klassiek'
- 
                                Scampi van het huis
- 
                                Ambachtelijke garnaalkroketten 3st
