Voorgerechten
-
Oostendse oesters "natuur"
-
Ambachtelijke garnaalkroketten (2st)
-
Krab
-
Scampi van het huis
-
Asperges op z'n Vlaams
-
Ambachtelijke kroketjes van konijn met Buffalobier
-
Gebakken witte asperges
-
Wijngaardslakken
-
Ambachtelijke kaaskroketten
-
Lamskroon
-
Vol au vent 'de luxe'
-
Gegrilde filet puur "Limousin"
-
Gegrilde rib eye "Uruguay"
-
Côte à l'os (Gegrild) "Limousin"
-
Sauzen te kiezen bij: Côte à l'os / Filet puur / Ribeye
-
Fazantkroketten
Visgerechten
-
Gebakken sliptongen « Meunière » 3st
-
Zalm 'mi-cuit'
-
Asperges op z'n Vlaams / krielaardappelen
-
Gebakken hondshaai
-
Scampi van het huis
-
Ambachtelijke garnaalkroketten 3st