Geef een etentje
cadeau!

Spijskaart

Voorgerechten

  • Oostendse oesters "natuur"
  • Ambachtelijke garnaalkroketten (2st)
  • Rode poon
  • Scampi van het huis
  • Carpaccio van hert
  • Trio van wildpaté
  • Ambachtelijke kaaskroketten
  • Ambachtelijke wildkroketten
  • Licht gerookte fazantfilet

  • Hazenrug
  • Vol au vent 'de luxe'
  • Gegrilde filet puur "Limousin"
  • Gegrilde rib eye "Uruguay"
  • Côte à l'os (Gegrild) "Limousin"
  • Sauzen te kiezen bij: Côte à l'os / Filet puur / Ribeye
  • Fazantkroketten
  • Wildstoverij van ree

Visgerechten

  • Gebakken sliptongen « Meunière » 3st
  • Rode poon
  • Gebakken pladijs 'Meunière'
  • Scampi van het huis
  • Ambachtelijke garnaalkroketten 3st